biasiswa belajar finaz,,,:-)

Wednesday, September 26, 2012

kau yang ku sayang,,, :( #braces

sumber : google
pejam celik pejam celi pejam celik pejam celik...................... dah dekat 2 taun rupanya si besi ni duk mnumpang kat gigi aku,,, mula2 pakai,,, uskk,, x yah crite laaa,, membebel x sudah,, almaklumlah sakit,, ehh,, skit ke,,, x pon sebenarnyaa,,, hahaha,, ape yg x best nye bile orang pndang semacam,,, 

sumber: google
yg pandang semacam tu tak pe lagi,,, hahh,, yang budak2 pulak,,, 
'eeeiiii,,, gigi akak tu buruk laa mama'
'ibu knape ade besi kat gigi akk tu'

hohooh,, yg aku mampu lakukan hanya laa tersenyum dengan muka yang kesal,,, hahahha,,, #monolog dalaman 'ko budak2 ko tau ape,,,aku tampr kang,,, aishh sabau jelaaaa' ,,,

mula2 pkai mmng laa tersangt x selesa,,, lagi2 time makan,,, huhh,, rasenya mkann lgi bnyk lekat kat  braces dri msuk dalam perut,,, waktu makan jugak laa lidah aku x kan berenti dari menjalankan tugasnya,,, hahha,, yang pkai braces mesti tau kan,,,,,,

Paling sadis, perit, pedih dan memilukan bila ade ulser or mata ikan,,, hoohhhh,,, sngt laaa tidakkkk selesa,,, yang pling3 sangt memilukan bila 'mata ikan ' dan braces nak bermadu kasih dengan tidak mengira msa, tempat dan keperitan yang dihadapi tuannya,,,,,,,,  sadisssssss,,, T-T

Tiap2 bulan akan ade date ngan dr. ,, die akan check, check, check n check,,, tukar ape yg ptut,, repair ape yg ptut n sepatutnya,,,

For those yang  nak pkai braces tu x yah laa tkut,,, ok je sebnarnye,, x skit pon,,, eh tipu,,, sakit,,, tp skit je,,, mse gigi tu nak gerak2,, lepas tu ok laaa,,, buang mind set psal pakai braces ni sakit,,, okeh,, buang skrang,, ikat dalam plastik,, phiiiuuuuuu,,, lepar jejauh,,, hehe,,  orang yang ckap pkai braces ni sakit sebenarnya x penah pkai pon,,, hehehehe,,, tp klau dah gigi terlampau truk tu kemungkinan skit teramat mmng ade ,,tp mula2 je,, after tu okey selesa n akan rasa syang padanya (nya merujuk kepada braces)..

next app maybe dah nak cabut braces ni,,, T-T ,,,

okey laa,, dah x tau dah nak membebel ape,, heheh,, jangn lupe tengok page kat tepi ni,, ade few product yg dijual,,hehehe,, di jual okey,,, bukan untuk exhibition semata mata,,, :D ,, thanks for reading,,,



sekadar hiasan,,,  :D

6 comments:

nurul ain said...

finaz bt kat mane? berape hihhihihi

Diemsisi said...

2 tahun lamanye ... berapa tahun baru leh bukak? Ingatkan boleh bukak bila2 masa je ...

finaz said...

@nurul ain : bt kat klinik senawi ain,,yg depan blai polis tu,,, aku bt atas je,, 2 K,, :D

piko ija said...

hehe..ttp cantik

finaz said...

@diemsisi: tngok ats gg gak,, klau x jhanam truk kjap je,,hehhe,,,

@piko ija: thanks,,hehe,

Myera Nyera said...

jemput bace ^^

http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2012/09/cerpen-cinta-hanya-kita.html