biasiswa belajar finaz,,,:-)

Wednesday, June 5, 2013

Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul

Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul


Jika anda sedang membaca website ini, anda mungkin:
  • Inginkan payudara yang lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat
  • Inginkan payudara yang “kembali muda” setelah memberi penyusuan anak atau penuaan
  • Mahu kaedah yang terbukti berkesan, cepat, selamat dan semulajadi tanpa kimia
Dengan Thanyaporn, anda bakal lebih berkeyakinan. Lihat sendiri nanti reaksi orang terhadap perubahan anda, terutamanya buat suami. Pakaian, shopping, dan bermesra dengan suami anda akan jauh lebih bermakna di dalam beberapa minggu sahaja lagi!
besarkan buah dada
Malahan tanpa anda sedari..ia mungkin sedikit sebanyak mempengaruhi segala aspek kehidupan harian anda:
  • Perasaan anda apabila memandang cermin
    Sejak dari kecil anda terfikir adakah payudara anda akan lebih besar dari sekarang
  • Kemesraan dengan suami
    Suami anda kata  dia suka dengan saiz buah dada anda, tapi itu cuma kata-kata manis untuk menjaga hati anda
  • Sentiasa membuat perbandingan dengan perempuan lain
    Anda mungkin terasa mereka lebih menarik dari anda?
  • Mata suami anda melilau ke arah payudara perempuan lain
    Dan anda tertanya-tanya, adakah badanku tidak mencukupi?
Walaupun kelebihan-kelebihan di atas sudah cukup untuk menjadikan andawanita yang unggul, namun produk Thanyaporn ini masih ada kelebihan lain juga:
  • Mengurangkan osteoperosis, kanser prostat, & kanser lain yang berasaskan hormon
  • Bersikap anti-penuaan
  • Mencantikkan, memutihkan dan menegangkan kulit
  • Melancarkan aliran darah (membuatkan anda segar)
  • Membolehkan anda tidur lebih lena dan puas


KAPSUL PUERARIA MIRIFICA (THANYAPORN)
Kandungan :-
Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)

Antara Khasiat Pueraria Mirifica :-
  • Menambah saiz payudara.
  • Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
  • Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
  • Menganjalkan kulit yang melendut.
  • Melambatkan proses penuaan.
  • Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
  • Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
  • Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
  • Mengetatkan vagina.
  • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
  • Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
  • Menambah tenaga dan kecergasan
  • Mengatasi masalah sukar tidur
  • Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'
 
Kapsul Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan!
Thanyaporn Breast Enlargment :
Thanyaporn produk membesar dan menegangkan payudara no. 1 di dunia dengan kadar keberkesanan 97%

Mengapa Thanyaporn Breast Capsule ?
1. Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand
2. Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri
3. Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
4. Kualiti yang tinggi

Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan.

Kesan Penggunaan:

Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci. Jika anda mahukan hasil yang lebih cepat, anda boleh menggabungkan pengambilan kapsul ini dengan Lelan Vital Bust Serum yang berteknologi nano serta turut diformulasi daripada Pueraria Mirifica.

Antara Khasiat Pueraria Mirifica :

1. Menambah saiz payudara.
2. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
3. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
4. Menganjalkan kulit yang melendut.
5. Melambatkan proses penuaan.
6. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
7. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
8. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
9. Mengetatkan vagina.
10. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
11. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
12. Menambah tenaga dan kecergasan
13. Mengatasi masalah sukar tidur
14. Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’

Cadangan Pengambilan : 1 Biji Kapsul Mengandungi 150mg Puereria Mirifica.
* Cadangan dos pengambilan adalah 1-2mg/kg sehari.
* Wanita yang mempunyai berat badan 75kg dan keatas boleh mengambil 1 biji setiap hari.
* Wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap hari kapsul yang mengandungi 100mg Puereria Mirifica.
* Atau wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap 2 hari.

KHASIAT PUERARIA MIRIFICA :

KULIT
- menganjalkan kulit yang telah melendut
- menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
- mengurangkan garis-garis halus
- mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
- menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri
- menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
- melembutkan kulit – kulit kurang kasar dan kering
- merawat jerawat dari dalam
- mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
- mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
- melambatkan proses penuaan secara berkesan

KUKU
- mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh
- menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih
- meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
- kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat

RAMBUT

- mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
- mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
- menggalakkan pertumbuhan rambut baru
- mengawal keguguran rambut
- melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
- menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat

BADAN

- melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
- membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
- mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan

PAYUDARA DAN PUNGGUNG
- mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
- memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
- membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
- menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
- menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara
- mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
- mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

RAHIM DAN VAGINA
- mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
- merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
- merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
- melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
- menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
- menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
- menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.

KESIHATAN
- menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
- mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
- membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
- mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
- mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
- menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh

Amaran !!!
Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan :
1.Gadis yang berumur kurang dari 20 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. 

2.Wanita mengandung
3.Ibu yang tengah menyusu badan 
4.Tak boleh ambil kapsul ketika haid, lepas abis haid boleh sambung makan balik
Soal Jawab & Cara Guna
(Jadilah pengguna bijak.Sebagai Bakal pengguna Thanyaporn,anda berhak mendapat maklumat & penjelasan yang sewajarnya tentang produk ini)

Apakah Thanyaporn?
Thanyaporn adalah makanan tambahan yang dihasilkan 100% dari herba(penyediaan herba).Fungsi utama Thanyaporn adalah untuk membantu para wanita mencantikan 'aset' peribadi(payudara) secara semulajadi dan selamat.

Apakah kebaikan & khasiat Thanyaporn?
Kebaikan & khasiat Thanyaporn terletak pada ramuan utamanya iaitu Puerarida Mirifica(tumbuhan herba).  Tumbuhan ini telah digunakan berabad lamanya dalam ramuan kecantikan wanita di negara Thailand. Puerarida Mirifica mempunyai kesan estrogen yang sangat hebat.Ia sangat berkesan untuk membesarkan kembali payudara yang mengalami masalah pertumbuhan terbantut.Selain itu,Puerarida Mirifica juga terbukti dapat memberi kesan positif kepada kecantikan payudara,punggung,kulit,kuku & rambut.

Berapa lamakah kesan yang akan diperolehi setelah menggunakan Thanyaporn?
Berdasarkan maklumbalas(testimoni) yang kami terima daripada para pengguna setia Thanyaporn,lazimnya perubahan dapat dirasakan diantara tempoh 14 hari hingga 2 bulan.Tempoh keberkesanan ini berbeza bagi sesetengah pengguna Thanyaporn,kerana kita semua mempunyai bentuk tubuh,sejarah anatomi tubuh & kadar metabolisme yang berbeza.Apa yang pasti lebih 93% daripada para pengguna Thanyaporn mengatakan satu ayat yang sama 'Memang Ada Perubahan!'

Bagaimanakah untuk mengambil/makan Thanyaporn?
Anda hanya perlu makan Thanyaporn selepas sarapan,1 biji(kapsul) sehari.

Nota Tambahan: Sekiranya terlupa anda juga boleh makan pada waktu lain tengah hari,petang atau malam(waktu terbaik adalah selepas sarapan pagi-sistem badan baru diaktifkan).

Untuk kesan yang terbaik,kami turut menyarankan anda untuk mengambil/makan Thanyaporn bersama  segelas susu biasa(sumber kalsium) dan  pil/softgel vitamin E(mencantikkan kulit & antioksida).

Susu biasa (bersumberkan susu lembu,susu kambing atau kacang soya) dalam bentuk segar(cecair),serbuk(powder) atau tablet(kalsium tablet
-sesuai untuk individu yang tidak minum atau alahan kepada susu)juga boleh.Anda boleh mendapatkan pil/softgel vitamin E di pasaraya/farmasi
berhampiran rumah anda.
Dos vitamin E yang dicadangkan ialah 400 IU-Sila rujuk label/tanya staff farmasi yang bertugas(jika kurang pasti).

Adakah Thanyaporn mempunyai kesan sampingan?
Sila makan/ambil Thanyaporn mengikut aturan yang dicadangkan (rujuk soal jawab diatas),untuk mengelakan sebarang kesan sampingan.

Nota Tambahan: Secara umum,semua makanan atau minuman yang ada dunia ini boleh memberi kesan sampingan jika diambil secara berlebih lebihan(walaupun benda itu baik).Sebagai contoh,pakar  nutrisi makanan mencadangkan seorang individu dewasa harus mengambil makanan yang mengandungi jumlah serat(fiber) diantara  25gram-30gram dalam sehari,bagi mencegah simpton sembelit (sukar buang air besar).Apa yang akan terjadi sekiranya kita mengambil serat(fiber) lebih dari yang dicadangkan?Kita akan menjadi letih dan tidak bermaya kerana zat besi dan garam mineral dalam  tubuh badan kita turut 'dibuang'.

Maklumat Penting!!
Adakah saya boleh mengambil/makan Thanyaporn semasa 
mengalami situasi di bawah?
Ketika Datang Bulan (haid/period): Boleh,tapi digalakkan untuk berhenti mengambil/makan Thanyaporn buat sementara waktu (hingga habis haid/period)

Sedang Merancang Kehamilan (family planning): Boleh

Sedang Mengandung (pregnant): Tidak Dibenarkan Sama Sekali
(sama seperti ubat-ubatan lain kecuali setelah diizinkan oleh pihak Doktor)

Sedang Menyusukan Anak (breastfeed): Tidak Boleh.
Anda HANYA boleh mengambil Thanyaporn setelah anak(baby) menyusu lebih daripada 6 bulan(itupun bergantung kepada keadaan, jika baby kurang serasi LEBIH BAIK tunggu sehingga cerai susu)

Ada Penyakit Kronik (cronic disease): Tidak Boleh.Semua pengidap penyakit kronik tidak dibenar mengambil sebarang ubat moden/tradisional tanpa pengawasan pihak Doktor.Kesihatan lebih penting daripada Kecantikan.

Adakah produk ini mempunyai sijil halal atau KKM?
Maaf, tiada sijil halal atau KKM kerana produk ini hanya utk pasaran Thailand. Namun ia dihasilkan dr herba dan tumbuh-tumbuhan , jadi tiada isu halal. Kapsul tiada gelatin, Produk juga mempunya kelulusan FDA.

Payudara saya memang sudah besar, saya cuma ingin menegangkan.
Adakah ia akan oversize?

Payudara cuma akan membesar setakat mana badan individu secara semulajadi. Ia takkan oversize..


KALAU ADA YANG BERMINAT BOLEH TINGGALKAN KOMEN
HARGA CAPSULE THANYAPORN :RM50 SAHAJA
Sabah/Sarawak Add RM4
FREE POSLAJU
.

PEK COMBO BERSAMA THANYAPORN + BIO ANNE CREAM + BIO ANNE SOAP 
HANYA RM85 SAHAJA.
ADD RM5 UTK SABAH/SARAWAK
http://1.bp.blogspot.com/_hd0PTzltgrA/TQ1roA9XILI/AAAAAAAAAlw/FSySRY8kjMA/s320/DSC00619.jpg
Krim payudara yang berkesan untuk membesar, menegang dan memontokkan payudara
BIO-ANNE Bio–Active Cream yang berasaskan formula Pueraria dan kolagen semulajadi bagi membesarkan saiz payudara dari luar. Diformulasasikan untuk membantu menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara. Bagi yang telah menggunakan BIO-ANNE Bio Active Cream akan mendapat kesan yang cepat dan secara tidak langsung membantu membesar dan menegangkan payudara. BIO-ANNE berkesan secara 99% kepada kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai perbezaan dalam masa seminggu (1) dengan penggunaan yang teratur.
Cara Pemakaian : Sapu sedikit krim pada bahagian payudara dan urut secara lembut di kedua-dua bahagian payudara, terutama pada bahagian bawah payudara sehingga krim meresap. Guna 2 kali sehari, pada waktu pagi dan malam selepas mandi.
Kandungan :  Purified Water, Propylene Glycol, Lactic Acid, Mineral Oil, Glyceryl Monostearate, Vegetable Glycerine, Pueraria Extract, Hydrolyzed Collagen, Avocado Oil, Safflower Oil, Sesame Oil, Sweet Almond, Vitamin E, Methylparaben, Fragrance
TESTIMONI:
JAYMIE,SABAH - Saya sudah 2 minggu cuba, memang ok, menampakkan perubahan dari keanjalan dan ketegangannya. Krim pun xberminyak, bau wangi,selesa utk digunakan

ZAA,JOHOR - Kak, krim ni memang saya akui best. Pertama kali cuba produk utk payudara ni. First takut2 juga..skrg dah hampir 1 bulan saya dah pakai. Saya dah nampak kesan positifnya..

QISTINA,KAJANG - Berbaloi saya beli krim tu. Produk lain yg pernah saya pakai mahal2 RM60 ke atas, xde nampak apa2 perubahan pun. Yang ini 1 minggu dah nampak breast dah kurang kendur..harap2 terus pakai ni breast akan lebih besar.


















-salam sis, sy nk kasi testi ni. alhamdulilah after 2mggu lbh mkn pil thanya mmg sy terasa kesannya..breast betul2 rasa dh pejal, padat, besar sbb breast sy sblm ni kecik, n then nmpk bulat . pd bhgn nipple pn dh nmpak ada kesan kemerahan..suke sgt2 wlpn pd permulaan tiap2 mlm rase sengal2 kt breast tu..tp ok dh..y plg best, buat sy makin cergas, xletih...xde lg rasa nk tdo pd waktu ptg n senja..he3 nt sy update testi lg bln dpn pd sis. insyaallah.. - FIZA

-ubat ni mmg bgus n brkesan...3 hari mkn pyudara da rse sengal2. mkin brisi n montok...kulit pn rse mkin licin..-HANAZ

-dulu dada ni mcm leper je..tp skrg pd tu ada bentuk dah n satu lagi perubahan pada punggung i..betambah gebu gitu..mmg suka sbb ada perubahan, kwn pun tegur. sbb tu i amik 2 botol..

-salam kak.. dah 2 mmgu sy gne produk nie, dan hasilnya mmg berkesan.hehehe, hari pertama gne rase sengal2 pd payudara tp sy truskan gne smp skrang.. Bra pulak terase sempit dan terpaksa tukar ke saiz 34B.. seronoknya rase.. Trima kasih yer-YANTI


PutriZ : Dari segi saiz, mmg nmpk ade peningkatan..sbb sblm ni sy pakai bra saiz 32A/34A je (ikut brand bra). tp lps sbulan amik typorn, sy dah tak leh pakai bra 32A..mmg birat la bdn la jadinya psl dah ketat. baru2 ni beli bra baru kt avon saiz 34B..baru rasa selesa. tak penah2 pakai cub B. mula2 trgezut gak..biar betikkk.. pastu perasan gak kaler nipple makin cerah..keputihan pun dah kurang...period pun dah tak sakit. mgkin kombinasi typorn + MB kot.. awal2 dulu sengal2 gak kt situ, tp bila dah amik dlm 2 mggu, baru rasa ok.
YUKI : sy baru try dlm 6 bijik je .. itupun kejap amik , kejap lupa.. rase breast cam mengeras dan tegang tp bentuknya tu blom seperti asal..---saiz bra pun nak kena tukar dah nie.. alamakk .. takut jd besar terjojol lak kang.. kite cuma nak tegangkan je bukan nk besarkan lagik..
xxxx - Ipoh : Saya sungguh berterimakash kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.
Erin : kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2? dan masalah period kte da pulih!!
Catalina : salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya..
LAGI TESTIMONI THANYAPORN BREAST:
1. Hamidah Hamid - Kubang Kerian
Salam kak, saya kini dah cup B. Memang betul berkesan produk ini. Hujung bulan ini saya order 2 botol lagi.bye.
2. Ramlah Mohamad - Merlimau,Melaka
Asalamulaikum kak, harap sihat2. Setelah 4 bulan makan thanyapron ini,saya memang betul-betul yakin. Breast saya tegang dan besar. Husband saya memang selalu puji, dia kata masa anak dara pun tak macam ni. Best lah.
3. Murni - Kuantan
Asalamulaikum kak, memang powerlah Thanyaporn ni, Baru 2 botol saya makan,belum habis lagi,payudara saya dah tegang semacam. Sebelum ini macam-macam produk yang cuba,tapi tak pernah berhasil. Kira saya puashatilah cuba produk ini. Insyallah saya order lagi.
4. Jennifer - Kota Kinabalu
Hi, jenny dah makan 1 botol habis,memang ada perubahan ketara,breast ni rasa besar dan tegang. Nanti habis botol kedua ,saya update kat u.

BERMINAT ?? SMS/ WHATSUP : 011-19796025

1 comment:

zamil idris said...

Jom Baca Artiklel Makanan Yang Dapat Membesarkan dan Mencantikan Payudara Secara Semulajadi
http://lemangpanas90.blogspot.com/2015/07/makanan-yang-dapat-membesarkan-dan.html